Brøchners Biler

Busselskab med bustransport i særklasse

Som professionelt busselskab tilbyder vi hos Brøchners Biler sikker bustransport i Ikast, Herning og Sunds. Vi har stor erfaring inden for handikapkørselVIP-bus og alle andre former for buskørsel og sætter en ære at løse en opgave til vores kunders store tilfredshed.

Vi imødekommer altid jeres ønsker og kommer gerne med forslag til at løse opgaven. Skal du bruge et kompetent busselskab til turistkørsel, firmakørsel eller andre former for bustransport, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder.

Bustransport med fokus på sikkerhed og komfort

Når det drejer sig om sikkerhed, komfort og service i særklasse, går vi ikke på kompromis med noget som helst. Vi er et stolt busselskab, der gør en dyd ud af at sørge for tryg og sikker bustransport. Med vores unikke busser, som alle er malet i vore egne farver, sørger vi for jeres transport uanset beliggenhed og antal.

Vi har mere end 50 års erfaring på vejene, og vi tager gerne 50 mere. Om du skal bruge et busselskab til store opgaver med mange passagerer, eller om det drejer sig om få – det gør ingen forskel hos os. Vi går til opgaven med samme seriøsitet og giver dig og dine medpassagerer en god oplevelse.​