Hos Charlotte

Min vision for min salon er nytænkning og forbedringer
Lad mig forklare. Jeg mener ikke man altid SKAL prøve noget nyt, men lad os tænke ud af boksen og se, om vi kan lave dig helt ny, eller bare forbedre og gøre dit hår nemmere at have med at gøre. Jeg er til for at hjælpe dig. Så har du en frisure eller farve i forvejen, der bare fungerer rigtig godt, så lad os vedligeholde den sammen.

Jeg har været udlært frisør i 9 år, med den 4 årige uddannelse og ELSKER frisørfaget. Jeg stod i lære hos en god habil frisør, som lærte mig det bedste håndværk og så har jeg ellers suget til mig fra diverse kurser, messer og omgivelser.

Men nok om mig, for det er dig det handler om, når du kommer og besøger mig. Jeg har altid mine kunder i centrum. Når du kommer, vil der være en masse inspiration og hygge. Vi finder sammen ud af, hvad du godt kunne tænke dig, og ingenting er umuligt.

I min salon, arbejder jeg med lækre produkter og farver. Jeg har i min frisør tid arbejdet med mange forskellige produkter og farver, både gode og dårlige. Nu har jeg valgt det ud, som jeg allerbedst kan li’ og som jeg ved virker!

Sunds hovedgade 59
7451 Sunds
Tlf. 60168600

E-mail: mail@hoscharlotte.dk

https://hoscharlotte.dk