Stald Sønderos

Vi er en lille privat stald beliggende på Nørremarkvej 8 Sunds. Vi tilbyder opstaldning af heste, tilridning af heste og undervisning.

Undervisninger er fra 3 år og er baseret på kendskab til og håndtering af hesten. Vi bruger meget tid på at gøre børnene trygge ved hestene og lærer dem hvad det vil sige at have med en hest at gøre. Herunder udstyr til hestene, pasning af hestene, fodring af hestene, strigling af hestene og gå turer med hestene. Ridning er en del af undervisningen, men den er sekundær i starten indtil børnene får mere erfaring med hestene.

Undervisningen tilrettelægges efter det enkelte barns behov og undervisningen starter med enetimer. Efter c. 3 måneder finder vi en makker til barnet således at undervisningen foregår 2 og 2.

Vi har ikke månedsbetaling men bruger i stedet for et 10-turs kort, dette giver en fleksibilitet hvis barnet er sygt eller er på ferie mv.

Vi holder i løbet af året flere fælles arrangementer som f.eks. trækturer, ridelejer med overnatning, fællesspisning mv. I februar 2020 har vi både overnatning og en fastelavnsfest.

Opstaldningen er enten i løsdrift eller i bokse opført 2019, det er fuldpas og med rigtig meget fold tid, hestene går i gode flokke og vi tager meget hensyn til heste med særlige behov. Vi fodrer med godt kvalitets stråfoder, samt dansk produceret GMO frit krybbefoder.

Træning af ungheste er en nyt tiltag, der er mange års erfaring med dette og der ses meget på den enkelte hests personlighed og lyst/evne til at lære.

I kan læse mere om os på www.staldsønderos.dk eller på Facebook ”Stald Sønderos”.

I er meget velkomne til at kontakte os på staldsoenderos@gmail.dk, via Facebook eller på 30255651 og få en prøvetime eller en gratis træktur på en af vores heste.

Med venlig hilsen Ditte & Jacob