Møblér Sunds Møbler

Møbler med Sunds Møbler

Møblér i Sunds har eksisteret siden 1970, hvor vi lige siden har haft fokus på at levere kvalitetsmøbler ind i private hjem og virksomheder i Sunds. Da vores møbelbutik i sin tid blev etableret var formålet at skabe unikke muligheder for at indrette sit hjem med møbler, hvor der er fokus på kvalitet og design.

For os, Kenth, Jørgen og Morten, har det aldrig handlet om at sælge en bestemt vare, eller det vi har på lager men at levere en mindeværdig kundeoplevelse for dig. Dermed håber vi på, at du og andre kommer igen og igen, når I skal indrette på ny eller pifte den nuværende indretning op derhjemme.

Stort udvalg af møbler i Sunds

I vores Møblér-butik finder du et stort og bredt udvalg af sofaer, senge, stole, puder, lamper, skænke og meget andet boligtilbehør til din boligindretning. Vi har indrettet vores møbelbutik med indretningsløsninger efter de nyeste trends og i den helt klassiske stil, så der er for enhver smag. Vi ændrer og tilpasser løbende nye indretningsløsninger, for at du løbende kan blive inspireret til nye idéer til din egen bolig.

Vores fagligt kompetente personale står til rådighed i butikken for at hjælpe og vejlede dig på ærlig og professionel vis, så du får den bedste kundeoplevelse. Vi sætter en stor ære i at give dig en personlig service med øje for at forstå dine ønsker og behov, når du besøger os. Vi hjælper dig glædeligt med at vise de forskellige valgmuligheder, der er for hver enkelt møbel. Oftest kan flere af vores møbler fås i forskellige materialer, farver og størrelser, så du får det præcist, som du vil have det.

Møblér Sunds Møbler

Navervej 18, 7451 Sunds

Tlf. 97 14 17 00

Email: sunds@mobler.dk

https://mobler.dk/sunds