Lene Husted Krog

Lene Husted Krog

K O S T V E J L E D N I N G   &   W E L L N E S S M A S S A G E

JEG ER LENE

Mit navn er Lene Husted Krog. Sund livsstil, kost og motion har altid interesseret mig. Derfor har jeg nu uddannet mig til Kostvejleder og Slankekonsulent med speciale i vægttab. Jeg har også taget et speciale om Børn og Overvægt, som jeg føler er et utroligt spændende område. For alle, både børn og voksne, er der mange faktorer, der spiller ind, når vi snakker kostvaner. Vi er udsat for mange påvirkninger dagligt, og det kan være svært at bryde ud af de dårlige vaner selv. Derfor er jeg klar til at hjælpe dig.

Mit mål er at hjælpe andre med at skabe ændring i livet og gøre det nemmere at tage de sunde valg i hverdagen.

Birkevej 2, 7451 Sunds

Mobil +45 6010 4124

mail@lenekrog.dk

http://lenekrog.dk