Fleksi Lågen

FLEKSI A/S blev etableret i 1986 af Kai Hansen og drives i dag af Johnni Juul Jakobsen. Virksomheden startede dengang som underleverandør til køkken- og møbelindustrien. Med den stigende kompetence og erfaring indenfor bearbejdning af træ, er virksomhedens faglige ekspertise igennem årene blevet udvidet til også at løse opgaver i andre industrier.

I dag er projekttyperne i FLEKSI A/S derfor bredere og mere varierede, og omfatter udover opgaver inden for køkken- og møbelindustrien også opgaver relateret til industrien, møbel, messe/interiør/tøjkoncerner, design/arkitekt, og bordplade/låger. Det betyder, at virksomheden er beskæftiget med mange forskellige typer af træbearbejdning til både ind- og udland.

Hos FLEKSI A/S er vi fleksible i den forstand, at vi er hurtige til at tilpasse os kundens behov, vi kan tage ordre ind med kort varsel, og vi tager gerne dét ekstra skridt i pressede situationer. Vores grundlæggende mål er, at kunden altid får levering til tiden og også gerne før. Vi er enkle og ligetil, hvilket giver mulighed for en hurtig aftale, så produktionen af opgaven kan iværksættes.

FLEKSI A/S gør meget ud af at kvaliteten er i orden – og kræver opgaven kontakt til andre samarbejdspartner, udvælger vi meget nøje virksomheder med samme høje kvalitet. Vi er engagerede i alle slags projekter, og ingen opgave er derfor hverken for stor eller for lille.

https://www.fleksi-as.dk/