Akupunktur og Helseklinikken

upunktur og Helseklinik består af  professionelle Behandler.
Mine kompetencespektre er utroligt brede.Da jeg har været behandling siden 2003 har jeg gode erfaring og jeg er udannet:
Akupunktører, Øre – Akupunktur, Zoneterapeut, Kranio – Sakral – Terapeut, Fysiologisk – Massageterapeut, særlige med kendskab indenfor hver deres speciale område og dette sikre mine klienter en behandling af højt faglig viden.
Med særlige kendskab indenfor hver af deres specifikke område og dette sikre mine klienter en behandling med god  faglig vejledning og god rådgivning.Jeg behandler stort set alle sygdomme og symptomer, og har speciale indenfor. Kold(Tørre Lunge). Øjne lidelser også AMD med yderste gode resultater. Helvedesild. Astma. Mave Tarm problemer. Rygsmerter. Barnløshed. Hovedpine – Migræne. Piskesmæld. Kæbe – Nakkeproblemer. Stofskifte – Problemer. Muskel – Smerter. Sports skader. Hormon – Problemer. Søvn problemer. Stress, Tobak afvænning.

Akupunktur og Helseklinikken er medlem af foreningen FDZ og jeg er registreret som alternative behandlere (RAB Registreret). Det betyder, at jeg opfylder en række udannelseskrav, og at jeg har bestået eksamener, i de forskellige fag.

Ring 40 62 18 77 for en uforpligtende samtale og hør hvordan jeg kan hjælpe dig!

http://www.akupunkturoghelse.dk