Sunds Lydige Hunde

Hej alle,

Med udsigt til at bølge to med både en engelske og en mulig sydafrikansk variant af corona virussen, snart har dækket hele landet, samt med de nuværende restriktioner med et forsamlingsforbud på højest fem personer, giver os alle problemer.
Derfor har vi besluttet i bestyrelsen at udsætte træningen i forårets sæson og starte igen til efteråret d.23 og d.24 august, hvor vi forhåbentligt er klar til at åbne igen.

Vi kunne have flyttet opstarten til Marts måned, men igen kunne vi ikke være sikre på at vi der ville kunne starte og vi ville jo ikke kunne vide om restriktionerne med en grænse på fem personer stadig var gældende på dette tidspunkt og i så fald hvor længe.
Derfor besluttede vi at aflyse for foråret, og dermed håbe at faren er drevet over til August og at vi alle der kunne være dækket af en vaccine

Dem der er tilmeldt i foråret, vil være tilmeldt til efteråret, medmindre i melder fra til Jens på 5133 2024.

Følg opdateringerne på: www.sundslydigehunde.dk og www.facebook.dk/sundslydigehunde

Sunds Lydige Hunde, er en lille forening der træner under bestemmelserne og reglerne for DKK, hvilket vil sige at når man har gennemgået et kursus eller eller træningsforløbet hos os er man kvalificeret til at gå op til prøver som hvalp, unghund, eller klasse 1, 2, eller 3, over hele landet.

Vi starter hold op i februar og september måned, og træner 10 pr. Sæson, alle er velkomne, hvis man er usikker på træning eller hvad der foregår, kan man kontakte formanden Jens via telefon nummeret på hjemmesiden eller Facebook.

I kan finde os på www.sundslydigehunde.dk og www.facebook.dk/sundslydigehunde.