Troldehaven

Vi tilbyder:

Plads til 10 børn, i alderen 0 – 5 år. Dog skal man være opmærksom på, at det kommunale tilskud falder efter at barnet bliver 2,9 år.
Her vil være mulighed for vild leg, stille leg, sang, musik, rytmik, bevægelse, mad over bål, kreativ udfoldelse o.m.a.
Her er der plads til det enkelte barn.
Vi yder – Tryghed – Omsorg – Stabilitet – i form af, daglige rutiner, faste voksne, tid til det enkelte barn, i dejlige store lyse lokaler.
Vi har knap 100 kvm som er børnenes ”palads” inden døre i et røgfrit miljø. Det er lokaler der er indrettet, så det kun er børnene der bruger dem, da det ikke er i vores privatbolig, men i tilstødende lokaler. Der er hyggekrog, køkkenleg, tumleplads, spiseplads, garderobe o.m.a.
Derudover har vi ca. 300 kvm der er børnenes ”slaraffenland” udendørs, i en lukket have. Her er der masser af græs, klatretårn, rutschebane, gyngestativ, legehus, køretøjer og sandkasse.
Vi har plantekasser/højbede, hvor vi arbejder med temaet “fra jord til bord”. I år har vi ærter, gulerødder, hindbær, rødbeder, krydderurter, blomster, solsikker og kartofler.
Ud over dette har vi en stor overdækket carport, hvor der er mulighed for at køre med scootere, trehjulede cykler og meget mere.

Nøddekrogen 1
7451 Sunds.

Lene: 28 11 30 20
Camilla Nybo: 53 55 36 02
Camilla Gammelgaard-Baker: 42426974

https://www.troldehavenppo.dk/180847796