Herning Roklub

Herning Roklub

Roning – lidt af en livsstil
Årens træk gennem vandet, den rigtige rytme i båden og det sociale samvær er en del af den livsstil, som det er at være roer. Men roning er også god motion, hvor alle de store muskelgrupper bliver brugt og det sætter gang i kredsløbet.

Du lærer at ro under trygge forhold
Som nyt medlem får du en grundig instruktion. På de første 5-6 roture sidder du nye sammen med erfarne roere og en instruktør, som forklarer og viser den rigtige roteknik, de forskellige rokommandoer, sikkerhedsregler og hvordan de smukke, men også sarte både skal behandles og meget andet. Når du har gennemført introtræningen tilfredsstillende, bliver du “frigivet” og kan nu ro sammen med alle andre i klubben.

Roning er for alle – unge og ældre
Du kan starte med at ro, når du fylder 10 år og fortsætte resten af livet. Vi lægger vægt på den gode motion og det sociale samvær. Hvis du er i almindelig fysisk form, er det en sport, du kan dyrke højt op i alderen.

Roning i hele Danmark og i udlandet
I Danmark har vi en lang tradition for roning. Over hele landet findes der roklubber, hvor vi nogle gange er på besøg og prøver at ro i nye farvande. Kunne du tænke dig at prøve at ro i udlandet, Grækenland, Tyskland eller i de skandinaviske lande, er der mange muligheder.

Vi har roet i mange år
Herning Roklub blev startet i 1936. Vi har gode faciliteter i klubhuset, hvor du om vinteren kan dyrke motion i vores træningsrum.

I sæsonen som går fra 1. april til slutningen af oktober er der hver tirsdag roaften, som afsluttes med fællesspisning for alle der har lyst.  Uden for sæsonen hjælper vi hinanden med at gøre bådene klar til næste sæson. Og så har vi som regel 2-3 gode fester.

Herning Roklub
Skivevej 4
https://herningroklub.dk/