Sunds KFUM og K

Hvad er Sunds KFUM OG K
Vores forening mødes i sognegården, eller på private adresser alt efter hvad programmet byder på. Vi har en klub, som vi kalder ”Krudttønden” fra 0 klasse til 5 klasse, de mødes i sognegården hver anden onsdag fra 16.45-18.15. I klubben møder du kristendommen gennem fortællinger og aktiviteter. Vi sætter dialog og rummelighed i centrum, og der er plads til alle. Det udtrykkes således:
”Børn og unge skal vide, de kan tro på Gud – og at Gud tror på dem. ”
Vi laver sjove aktiviteter, som skaber fællesskab og tillid til hinanden. Det kunne være fotoløb, eller sæbekassebil.
Vi har også en Familieklub for småbørnsfamilier. Vi starter med aftensmad kl. 17.30, herefter aktiviteter for børn og voksne, og afslutning kl.20.00. Der bliver naturligvis også drøftes alle de glæder og udfordringer, der er ved at have børn når vi er sammen. Kontakt: Jane Mikkelsen 28114487
Vi har to studie grupper for voksne, hvor vi diskuter ”Tro og Liv”. Vi er meget optaget af at skabe hele mennesker, hvor vores liv er i balance, imellem hverdagsliv, samfundsliv og trosliv. De voksne har også et program som hedder ”Get to together”. Her mødes vi omkring sociale ting. Cafe besøg, grillhygge eller Walk and talk omkring Sunds sø.
Har du lyst til at hører mere: Kontakt Søren Hansen – 26301421
Præsentation af KFUM og KFUK
https://youtu.be/cnpBB4LrbM8