Erhversforsikring Danmark

Erhvervsforsikring DANMARK Agentur er grundlagt på gode gamle værdier som

✔ Tillid
✔ Loyalitet
✔ Viden
✔ Kundefokus
✔ Erfaring
✔ Sund fornuft

Vores grundholdning er, at det er vores kunder, der er den primære drivkraft i at vores forretning udvikler sig positivt. Vi tror på, at når vi har tilfredse medarbejdere, der har en god uddannelse og et dybdegående kendskab til vores produkter, så vil det skabe et samarbejde bygget på tillid og faglighed – til gavn for vores kunder.

Omkostningsbesparelser og sikkerhed er vores kerneforretning. Vi sætter stor værdi i, at vores kunder er tilfredse og det er vores fornemste pligt, at sørge for forbedring af vores kunders forsikringssituation. Dette gør vi med lavere præmier, bedre dækninger og ikke mindst, at vi er tilgængelige med en god og solid rådgivning.

Vores generelle oplevelse af danske virksomheder er, at de er meget omstillingsparate. Når krisen kommer, skal der tænkes konstruktivt og fremadrettet. Dette indebærer ofte forandringer og det er her, vi oplever styrken i et godt samarbejde. Det er en væsentlig faktor for virksomheden, at forsikringerne følger virksomhedens udvikling.

Vi mener at tillid er noget, man kun kan opnå igennem et samarbejde, der er tilfredsstillende for begge parter. Vi ser en stor ære i, at gøre os fortjent til din tillid. Det sker gennem personlig engagement og samarbejde. Du vil opleve, at et samarbejde med Erhvervsforsikring DANMARK Agentur vil betyde, at du altid har en samarbejdspartner, der er tilgængelig og har et indgående kendskab til din virksomhed og dine forsikringer.

Navervej 16 A
7451 Sunds

Telefon: 25 62 18 84
Info@eforsikring-danmark.dk

https://eforsikring-danmark.dk