HK Benzin

OM OS

Navnet Hornsyld Købmandsgaard lyder måske beskedent og en smule gammeldags, når det tages i betragtning, at vi omsætter for ca. 1,7 miliard kroner årligt. Men det er ingen tilfældighed, at navnet har hængt ved i 85 år, for både den lille by Hornsyld og den oprindelige Købmandsgaaard er stadig den kilde, hvorfra alle koncernens aktiviteter udspringer.

Hornsyld Købmandsgaard A/S

I 1932 kom Jørgen A. Jepsen til Hornsyld Købmandsgaard A/S. Han blev ansat som forretningsfører for den lille KFK ejede forretning og havde som noget usædvanligt fået en mindre aktiepost i Købmandsgaarden samt en aftale om, såfremt det engang skulle blive muligt, at kunne købe hele aktiekapitalen. I 1953 kom der en kontrovers mellem daværende direktør  P.H.Paulsen og Jørgen Jepsen. Resultatet blev at Jepsen købte alle aktierne i Købmandsgaarden.
Købmandsgaarden rundede i 2012 80 år. Gennem rigtig mange år havde Købmands-gaarden en på alle måder stabil udvikling. Det blev igen KFK der kom til at være udslagsgivende for udviklingen, idet Købmandsgaarden i forbindelse med KFKs  exit fra den danske grovvarebranche i 2003 og 2004 fik muligheden for at købe de to afdelinger i Horsens og Baastrup. Disse tiltag var på grund af fabrikken i Horsens samt kornlager-kapaciteten i Baastrup udslagsgivende for den efterfølgende store udvikling af Købmandsgaarden.
Der er i dag kun en håndfuld private grovvareforretninger i Danmark. Købmandsgaarden er en af disse med en omsætning på tæt ved kr. 1,5 mia. og cirka 140 medarbejdere. At drive en virksomhed af denne størrelse kræver mange dygtige ledere og medarbejdere. Familien Jepsen er stadig største aktionær, men har valgt at optage ledende med-arbejdere som medejere af Købmandsgaarden.

https://www.hk-hornsyld.dk/find-tankstation

Sunds Hovedgade 24