HMV A/S

"We steel the future"
- det er vores leg med ord. Det udtrykker vores mod på at forme fremtid og tilføje værdier i alle faser af stålproduktion.

HVM er en højteknologisk virksomhed indenfor metalbearbejdning. Vi er til stadighed i udvikling, og beskæftiger pt. 30 medarbejdere på vores centrale beliggenhed i midtjylland

Totalleverandør

HVM opererer som totalleverandør, hvor vi påtager os ansvaret for samtlige processer frem til det færdige resultat. Hovedparten af vores kunderelationer bygger på rammeaftaler og et tæt længerevarende samarbejde.

Vi har valgt at koncentrere os, om de områder hvor vi har vores absolutte spidskompetencer og vi er kendte for rationel produktion, fleksibilitet og leveringssikkerhed.

Som totalleveradør indenfor metalbearbejdning fremstiller vi både store og små serier samt prototyper, men der løses også opgaver som udelukkende omfatter delleverancer.

Vores produktionsapparat omfatter højteknologiske maskiner bl.a. med robotter og de mest moderne teknologier inden for svejsning.  Store erfaring indenfor plade og spåntagende bearbejdning.

HVM har egen værktøjsafdeling med kompetente medarbejdere, til fremstilling af meget komplekse og avancerede værktøjer.

Alt detter er med til at gøre HVM til en særdeles attraktiv og alsidig sparringspartner.

Kontakt os

Få en uforpligtende snak om priser og leveringstider

+ 45  97 14 13 33 

HVM A/S
Drejervej 1

DK - 7451 Sunds

https://www.hvm-herning.dk