Unik Køreskole

Unik køreskole Har afdelinger i Sunds, Herning og Ikast vi råder over 5 skolevogne derfor har vi en størrer flexibilitet i forhold tll andre køreskoler i området. Med andre ord har vi bedre mulighed for at planlægge køretimer, således at det går mindst muligt ud over din uddannelse eller dit job.Som elev hos Unik Køreskole, kan du være sikker på, at vi har fokus på dine individuelle behov, både i teorilokalet og i skolevognen. Teoriundervisningen bærer præg af en høj grad af viden omkring færdselsloven, samt et índgående kendskab til hvilke krav der stilles for at kunne bestå teoriprøven og selve køreprøven.

Det er et klart mål for os, at hver enkelt elev via vores undervisning bliver en god og ansvarsbevidst bilist. Det betyder at vi gennem den praktiske undervisning klæder dig rigtig godt på til din køreprøve . Vores undervisning på holdniveau er generelt intensiv og af høj kvalitet, og når det gælder dig som den enkelte elev, sørger vi for at stille både tid og ekspertise til rådighed.

Hos Unik er vi 5 kørelærere, og vi vil være til din hjælp, så du kan bestå køreprøven efter få ugers teori og køretimer.

GRANLY 2
7451 SUNDS
TLF. 2428 9020 / 2082 5092

INFO@UNIKKORESKOLE.DK

http://unikkoreskole.dk